Begeleiding. 


Als je je herkent in mijn stukjes en je begeleiding wilt in jouw proces rondom misbruik, kun je contact met me opnemen. We gaan dan kijken wat voor soort  begeleiding het beste bij je past en doen een sessie om kennis te maken en te kijken of het klikt.

Ik werk vanuit een holistische visie. Hierbij maak ik gebruik van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het reguliere psychiatrische werkveld en de opleidingen en cursussen op het terrein van de energetische behandelingen.  Natuurlijk zet ik ook mijn ervaringskennis in. 

Naast psychische trauma’s werk ik graag met mensen aan hun lichamelijke trauma’s en blokkades. Door het combineren van diverse therapeutische interventies ontstaat er een mooi energieveld waarin veel meer mogelijk is dan je denkt.

Ik geef ook sessies Shamballa, ben Shamballa Basic Master Teacher, geef Reiki, doe sessies Consciousness Energy Healing en communiceer met dieren, vooral met paarden.
Op dit moment doe ik de opleiding voor Touch of Matrix practitioner, wat ik een prachtige en waardevolle aanvulling vind.

.
.

Kosten.


Per sessie reken ik 50 Euro. Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. 
Voor mensen met een zeer krappe beurs geldt dat er te overleggen is met me.
Voor mensen met een zeer ruime beurs geldt dat een donatie voor de Niki Stichting zeer welkom is.